Harmonija duše - center za duhovno rast in zdravljenje z ljubeznijo

VGC Dom na Vidmu, Gregorčičeva 2, Ilirska Bistrica
četrtek, 31. 1. 2019 ob 18.00
Harmonija duše je center, kjer si vsakdo lahko pomaga vzeti usodo v svoje roke. Naučimo se delovati in živeti s pozitivnimi čustvi in zdraviti z ljubeznijo, poiskati rešitve v svoji notranjosti,  si povrniti samospoštovanje in samozaupanje, zaživeti v miru, radosti in veselju, deliti svetlobo in ljubezen, ki sta v vsakem od nas.

HARMONIJA DUŠE izvaja:

- MEDITACIJO – omogoča nam začutiti sebe, videti svojo notranjost, odpreti skrite delčke podzavesti, sprožiti samozdravljenje na vseh nivojih in predvsem ponovno zaživeti.

- ENERGIJSKE TERAPIJE ZDRAVLJENJA – z nežno terapijo zdravimo telo in duha, odstranimo blokade, napolnimo se  z energijo ljubezni in svetlobe…

- ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA – v vsak prostor vsi dnevno vnašamo različne energije. Z energijskim čiščenjem prostora se znebimo navlak, ponovno zadihamo in zaživimo.

- ANGELSKO VODSTVO – z njim si pomagamo pri zaščiti sebe in prostora v katerem živimo in delamo. Nežne, nevsiljive energije nam pomagajo, če jih za to pokličemo.

- SPOROČILA KART – Z nežnimi in ljubečimi sporočili si pomagamo rešiti dano situacijo v najvišje dobro vseh. Ponujena nam je pomoč za premostitev ovir.

Z vami bo ga. Dorijana Kovačič, izvajalka energijskih terapij, ustvarjalka energijskih slik in mandal, delilka svetlobe, ki deluje iz srca.

Dodatne informacije na tel. št. 031 330 199, zaželen je prostovoljni prispevek.

 

Koledar dogodkov