Ali znamo poslušati svoje telo?

Mala dvorana Doma na Vidmu, Gregorčičeva 2, Ilirska Bistrica
Torek, 19. 2. 2019 ob 17.00
Vse več je različnih strokovnjakov, ki nas opozarjajo, da živimo v delu sveta, kjer ne poznamo pomanjkanja. To je verjetno res, smo se pa ob vsesplošnem hitrem razvoju postopoma odtujili od narave in tudi svoji notranjosti ne znamo več prisluhniti. Prav je, da si začnemo postavljati vprašanja, kdo smo, kaj lahko storimo sami za sebe in kako si lahko pomagamo

Vsak izmed nas mora postati gospodar svojega življenja – razviti moramo vero in ljubezen do sebe. Tako začutimo v sebi pozitivno energijo in posebno moč. Šele ko resno zbolimo, se začnemo zavedati, da je bilo v našem življenju nekaj narobe, da nas morda preganja strah, žalost, zamere, mnenja drugih, jeza, občutek krivde, nezadovoljstvo in še kaj. Potrebne so spremembe, ki jih morda sami ne znamo speljati.

Na predavanju (seminarju) bo predavatelj podal nekatera usmeritve, da se nam življenje spremeni in da si prevzgojimo vero v sebe in v svojo moč. Podane bodo tudi izkušnje, ki jih je pridobil predavatelj skozi čas na področju osebnostne rasti.

Izvajalec aktivnosti je dr. Anton Prosen.

Vljudno vabljeni k obisku brezplačnega predavanja.

 

Koledar dogodkov