Ali obstaja Gospod Pravi?

Točka moči Postojna, Zelena dvorana , Ulica 1.maja 2c , Postojna
Petek, 29. 3. 2019 ob 18.00
Ko se vpletejo čustva, velikokrat odpovemo. Lahko smo stari 25 ali 68, velikokrat je vseeno. Če smo samski in si želimo nekoga ob sebi, prevečkrat pristajamo ne vse… Ko smo v vezi, prevečkrat izgubimo »sebe«…

Ali obstaja Gospod Pravi

Razmišljamo, kaj je prav in kaj je narobe… Smo bili tako vzgojeni, tako naučeni? Kilometri knjig so napisani na to temo. A odnosi še kar ne delujejo. Kje je razkorak med teorijo in prakso? S tem se bomo ukvarjali na našem srečanju. Verjamem, da bomo našli nekaj odgovorov. Delavnico vodim Katja Škrabar. Sem avtorica dveh knjig, Sem to res JAZ in V treh mesecih do Gospoda Pravega. 

Dolga leta se srečujem z ženskami, v poslovnem in privatnem življenju. Z uspešnimi, lepimi, razgledanimi ženskami. A ko se dotaknemo teme partnerstva, nastane velikokrat tišina… Živita eden mimo drugega, dovolijo si fizično in psihično nasilje, ne vedo več, kaj smejo in česa ne, ne upajo si vstopiti v nov partnerski odnos, NIKOLI NI PREPOZNO ZA SPREMEMBO! Kako lahko ta trenutek narediš nekaj drugače, da se boš počutila bolje? O tem bomo govorili. Zagotovo bo zanimivo. Dobrodošli!
 

Prijava na dogodek

Koledar dogodkov