Kvantna meditacija Zdravljenje notranjega otroka na Zmaj ma mlade

Točka moči Postojna, Zelena dvorana , Ulica 1.maja 2c , Postojna
Petek, 23. 8. 2019 ob 18.00
Vabljeni na Kvantno meditacijo - Zdravljenje notranjega otroka, ki bo v petek 23. 8 ob 18:00 uri v Točki moči Postojna. Vodila jo bo Eva Pavlin.

Kvantna meditacija Zdravljenje notranjega otroka

Kvantne meditacije spadajo pod multidimenzijsko duhovno zdravljenje. Ob pomoči vrhunskih svetlobnih mojstrov iz najvišjih vibracijskih nivojev nas popeljejo v stik s seboj, svojo Dušo in Vsem kar je. Globoko se sprostimo, lajšamo stres, nemoč, jezo, žalost, zlorabe in ostale čustvene in telesne šibkosti. Vgrajujemo vibracije miru, umirjenosti, sreče, radosti, prejemamo usmeritve in učenja za nadaljnjo pot. V posamezniku se sprožajo različne oblike samozdravljenja globokih čustvenih bremen od maternice dalje, travm zgodnjega otroštva, odraščanja, partnerskih in poslovnih odnosov, finančnih blokad - iz tega in številnih preteklih življenj, kot tudi izboljšanja stanj raznih fizičnih obolenj, ran in poškodb.

Po kratki predstavitvi sledi meditacija ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA, ki jo opravljamo leže. S seboj prinesite debelejšo podlogo, odejo, vzglavnik in vodo. Toplo in srčno vabljeni!

Koledar dogodkov