PROCES PRISOTNOSTI

Točka moči Postojna Zelena dvorana, Ulica 1.maja 2c, Postojna
Torek, 22. 9. 2020 ob 9.30
Jaz sem vam razložil pomeni moči življenja v sedanjem trenutku. Michael Brown vam opisuje KAKO lahko to dosežete (Eckhart Tolle) To je 10 tedenski proces, ki nas nežno pelje k izkustvu preobrazbe, v zavedanje sedanjega trenutka. Proces prisotnosti ne stremi k temu, da bi postali nekaj drugega ali nekdo drug. Želi nam dati možnost izkustva tega kar smo.

 

Proces prisotnosti je razdeljen v deset zaporednih delov, od katerih vsak traja sedem dni. Je vodeno potovanje, ki temelji na dihalni vaji zavestnega zveznega dihanja. Skozi vaje ozavestimo čustvena bremena in zaznamovanosti, ki smo jih prejeli v prvih sedmih letih življenja v sedanjem trenutku. Med procesom se naučimo tehnik in dobimo orodja zaznave, ki jih potrebujemo, da preusmerimo pozornost od plasti časovno usmerjenega načina razmišljanja. Tako nas Michael Brown postopoma popelje v sedanji trenutek, v katerem se odbija naše izkustvo.

 

‘Ustavi se. Nikamor ti ni treba iti in ničesar ti ni treba narediti. Samo biti moraš.’ To je vabilo, potovanje in dar procesa prisotnosti.

Vabljeni, da se pridružite temu skupnemu potovanju.

 

Predstavitev celotnega potovanja bo potekala v torek 22.9.20 ob 9.30 in ob 18:00 uri, kjer boste lahko spoznali osnovne zakonitosti, usmeritve, kaj lahko pričakujemo. Dorekli bomo namen tega potovanja, kar se mi osebno zdi zelo pomembno.

 

Kot rečeno, je to pot osebnega zavedanja. Proces poteka 10 tednov in v tem času nas čaka nekaj osebnih izzivov, ki pa te peljejo v nova spoznanja. Vanj gremo z določenim namenom. Meni je proces prisotnosti pomeni pomagalo, ki se ga lahko oklenem, ko čutim, da v življenju rabim podporo.

 

Tedenska srečanja bodo načeloma potekala ob torkih dopoldne.

Toplo priporočam in vabim na predstavitev in da se nam na poti pridružite.

 

Nina Vanita Hočevar

Več info: 041 397114.

Prijava na dogodek

Koledar dogodkov